Tot ce nu stiai despre Reprobable, un concept 100% romanesc care ne ofera lectii de viata!


Tot ce nu stiai despre Reprobable, un concept 100% romanesc care ne ofera lectii de viata!

De multe ori ne intrebam ce ar mai putea sa ne surprinda in secolul in care traim. In ce fel un brand, sa luam ca si exemplu Reprobable, ar putea sa ne schimbe viata. In bine!

Pe Adina Banea o cunoastem deja, atat de la televizor, cat si din mediul online. Nu cred ca exista pasionat de moda care sa nu-i cunoasca si admire stilul.

Reprobable este mai mult decat omul din spatele lui. Iar omul din spatele brandului este o femeie care a fost pe rand jurist, blogger, editor, om de televiziune, designer, sotie, mama si nu in ultimul rand pasionata de moda.

Din primele doua luni de la lansare, brandul, Reprobable intra deja in categoria Black Sheep pe Not Just a Label, situându-se astfel printre cei mai inovativi designeri ai momentului. .

Este destul de greu sa ne pastram caracterul, sa fim noi, sa ne exprimam liber, dar si sa fim liberi!

Imaginati-va ca an de an devenim o versiune mai buna a noastra. An de an evoluam, suntem mai intelepti, ne maturizam.

Acum toata aceasta mentalitate imaginati-va ca exista intr-un simplu brand, Reprobable. Un brand care va fi acelasi mereu, insa diferit intotdeauna. Un brand care nu va fi constrans de trend si nu va constrange trendul la randul lui.

Cum este posibil asa ceva?! Haideti sa va explic luand exemplu hainele, tocmai domeniul lui de activitate!

Un trench din prima colectie (sa o numim “Lesson 1”) ajunge in cea de-a doua colectie rochie de zi. Toate astea sunt posibile prin schimbarea materialelor, a croiului, prin multa imaginatie si mult mai mult talent.

Metamorfoza. Cam asta ar fi cuvantul care ar caracteriza brandul.

Reprobable este un brand care prin fiecare colectie ne ofera cate o lectie de viata. Ne invata ce este fericirea, onestitatea, iar in curand ne va invata ce este frica. Sunt convinsa ca v-am facut curiosi, nu-i asa?!

Cu toate ca are doar un an si jumatate, Reprobable a reusit deja sa castige premiul Silver Award, in cadrul Design Award Competition, la categoria Garment/Fashion. In data de 15 Aprilie, la Milano, in cadrul unui Fashion Show, Gala Night, va fi decernat si trofeul, Totodata, in Octombrie anul acesta, Reprobabable va reprezenta Romania in cadrul Fashion Week de la Paris.

Principii precum honesty, authenticity, integrity and love transforma Reprobable in “gura de aer proaspat” de care avem nevoie.

Si ca totul sa nu se incheie aici, in urma cu 3 luni a luat nastere o platforma care aduna oameni talentati, creativi, designer inovativi. Closet13 este numele acestei platforme, care ne permite sa fim in pas cu tot ce e nou, special, unic, frumos in acest domeniu!

 

 

Previous Baia care ma incalzeste
Next E timpul pentru o schimbare!