“Te iubesc cat e Oltul de lung”, dar declaratia asta de dragoste nu l-a ajutat la nimic! Cum i-a sfaramat iubita lui!


 Devenit celebru pentru modul original in care isi surprinde iubita cudeclaratii de dragoste, cel mai romantic sofer de camion din Romania traieste dezamagirea vietii lui in aceste momente!

“Te iubesc cat este Oltul de lung”, “Te iubesc cati kilometri mai am pana la Nadlac!”, sunt doar cateva dintre declaratiile de dragoste care l-au facut celebru pe Adrian Oprea, vedeta a unui spot publicitar la o companie de telefonie mobila.

El i-a luat locul celebrului Ghita Ciobanul, si a devenit vedeta dupa ce si-a aratat dragostea pentru iubita lui, Estera, in cel mai original mod.Adrian, sofer de tir nu doar in reclama, ci si in realitate, a povestit pentru Cancan.ro despre dragostea pe care i-o poarta esterei, fara sa anticipeze vreo clipa ce urma sa se intample.

“Cand sunt plecat, ea ma suna mereu si ma intreaba, in gluma, daca o mai iubesc. Are mereu intrebarea asta de incheiere a oricarei conversatii la telefon. Asa ca m-am gandit sa ii raspund si eu pe net. Sa avem jocul asta al nostru. Asa facem mereu, ne tot inventam chestii, ne jucam, glumim. Asta e parte din relatia noastra. Planuri de viitor avem tot impreuna. Probabil ca o sa urmeze si o casatorie in acte desi noi consideram ca nu o hartie o sa ne tina impreuna, ci persoana pe care o avem langa noi“, a mai spus Adrian.

[Citeste mai mult]
Previous Cu siguranţă viaţa lui nu este "ca o apă cristalină"! Ce dramă ascunde Cristi din Banat, cel mai controversat interpret de muzică populară!
Next Un student de 21 de ani din Bacau e cautat de 3 zile. Ce au descoperit prietenii cand s-au uitat in istoricul calculatorului