Povestea INCREDIBILĂ a femeii INVIZIBILE care s-a născut FĂRĂ AMPRENTE DIGITALE


618x427_141232864490395d98

Amprentele digitale sunt o formă unică de identificare a fiecărei personae . Nici măcar gemenii nu au aceleași amprente. Există însă oameni care suferă de o boală rară și s-au născut fără amprente digitale.

Este si cazul unei femei de origine chineză, care a descoperit că nu își poate lua carnetul de conducere din cauza lipsei amprentelor digitale. Zhou trăiește în China și a aflat de curând că este o fantomă în societate. Asta pentru că suferă de adermatoplyphia, o boală genetică rară care se caracterizeaza prin absența amprentelor la mâini și la picioare.

Este cauzată de o mutație genetică si creează o mulțime de dificultăti persoanelor care suferă de ea, din cauza imposibilitășii de a se legitimiza în fața autoritatilor. Mai grav este că boala se transmite genetic, iar fiul femeii manifestă aceleași simptome care ar putea avea probleme majore în a activa normal în societate ori în a călatori în diferite tari.

Din pacate, adermatoglyphia este încă o boală misterioasa pentru medici, care nu reusesc sa depisteze cauzele mutatiei genetice ce duc la absența amprentelor digitale, pentru a putea concepe un tratament pe masură. De aceea, momentan, nu există nicio terapie care să vindece această boală.

sursa: a1.ro

Previous Pastila care ar putea permite oamenilor sa traiasca pana la 120 de ani, creata in Rusia
Next Dezvoltarea din ultimii ani !