Oliviera Silento, necesara in orice bucatarie


De cate ori ai avut musafiri la masa si nu ai avut in ce sa asezi piperul, sarea, uleiul si otetul? In orice bucatarie ar trebui sa se regaseasca cel putin o oliviera Silento. Aceasta are o culoare foarte frumoasa si contine toate piesele necesare pentru a avea o masa ca la carte, cu un aspect impecabil.

Oliviera Silento, de la magazinul Insignis

Magazinul Insignis comercializeaza tot felul de produse pentru bucatarie, insa aceasta oliviera se deosebeste de celelalte prin eleganta aparte cu care este facuta. Ea face parte dintr-o colectie de obiecte in aceeasi nuanta si cu acelasi design, astfel incat masa ta va arata complet echipata, indiferent de cat de sofisticat este cel care va aprecia acest lucru.

Aceasta are un suport de lemn si contine 4 recipiente: cel pentru sare, cel pentru piper si cele doua pentru ulei si otet. Este usor de carat si are o inaltime de 22 de centimetri.

Oliviera Stileto, pe orice masa

Oliviera Stileto se potriveste, ca si decor, pe orice masa, fie una festiva, fie una de Duminica, alaturi de familie sau cea zilnica. Neavand dimensiuni prea mari, poate fi asezata in mijloc, astfel incat sa nu acopere privirea conmesenilor. In magazinul Insignis veti gasi si suporturi de servetele care sa se asorteze cu ea, dar si candelabre, cu care decorul mesei sa fie complet.

Acesta oliviera este de o eleganta absoluta, iar culoarea sa vernil inspira prospetime si curat. Literele alese sunt, si ele, elegante si fine, iar lemnul natur aduce un plus de frumusete.

Previous 5 metode sa te “tratezi” de gelozie
Next Ai contestat vreodata anumite servicii funerare?