„Fac videochat și sunt mândră de mine!”


model videochat global models studio bacau

Chiar dacă industria videochatului este un domeniu destul de profitabil, adevărul este că a stârnit destul de multe controverse în ultima perioadă. Multe persoane lansează diverse zvonuri despre această meserie, iar majoritatea dintre ele nu au nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă cu adevărat în videochat.

model videochat global models studio bacauÎnsă acest lucru pare să nu le afecteze prea mult pe tinerele care și-au dorit să lucreze în acest domeniu și care au știut că vor să facă o schimbare în viața lor. Multe dintre acestea sunt mândre de alegerea pe care au făcut-o și recunosc că meseria de model de videochat le-a schimbat considerabil viața. Fără prea multe vorbe, cred că cel mai bine ar fi să le lăsăm pe ele să vorbească despre asta și să-și spună propriile păreri.

Am avut prieteni care atunci când au auzit că lucrez pentru Global Models, prima întrebare pe care mi-au pus-o a fost: De ce te înjosești practicând o astfel de meserie? Reacția mea nu a fost prea drăguță, și le-am răspuns cu ce mă înjosesc? Cu ce mă înjosesc că practic o meserie care e în top în Europa? Cu ce mă înjosesc că am ales să lucrez pentru un studio profesional care îmi oferă o grămadă de beneficii? Cu ce mă înjosesc că într-o lună câștig mai mult decât câștigați voi în jumătate de an?

Oamenii răutăcioși scot permanent vorbe neadevărate despre acest domeniu. Spun că dacă faci videochat nu mai ai respect de sine și te înjosești, sau că dacă faci videochat ești o persoană josnică, sau alte afirmații de genul acesta. Eu le-am răspuns tuturor că sunt mândră că fac videochat și chiar mă laud cu acest lucru. Nu încerc să ascund asta, asta sunt eu și sunt foarte fericită de mine și de realizările mele!

Știam că dacă am de gând să fac un asemenea pas și să mă angajez în acest domeniu, voi avea mult de suferit din pricina vorbelor răutăcioase. Global Models îmi oferă exact discreția de care aveam nevoie și mi-au spus asta încă de la început. Dar e destul de frustrant să tot eviți subiectul job și când te întreabă cineva în ce domeniu lucrezi să încerci să schimbi subiectul sau să inventezi ceva pe moment. Persoanelor apropiate a trebuit să le spun adevărul, nu puteam să le mint să le spun că de fapt nu lucrez, când era clar că aveam mulți bani și că deja îmi permiteam să-mi cumpăr o mulțime de lucruri!

Am învățat cu timpul să ignor vorbele răutăcioase ale oamenilor, și să mă accept pentru ceea ce sunt. Sunt o tânără împlinită, o tânără care își permite și o haină mai scumpă, și o vacanță într-un loc exotic și să-și facă toate poftele. Și asta datorită studioului Global Models.

Multe dintre modelele de videochat, au învățat să accepte realitatea și chiar sunt mândre de meseria pe care o practică. Unele dintre ele au spus că speră ca mentalitățile oamenilor să se schimbe cât mai curând, să le privească altfel, dacă nu, nu au decât să bârfească, pentru că ele sunt mândre de ce au devenit!

Previous Este masina dumneavoastra pregatita pentru vacanta?
Next Cum îți pregătești copilul pentru o cursă cu bicicleta