E timpul pentru o schimbare!


 

Daca ai un service auto sau o vulcanizare si te intereseaza sa achizitionezi aparatura noua si profesionala si de cea mai buna calitate cei de la Elevatoare Auto iti vin in ajutor cu aparatura de la elevatoare, pana la aparate dejantat si masini dejantat plus multe alte unelte necesare in domeniu, bineinteles profesionale si la cel mai bun raport pret/calitate.

Aceasta aparatura ar trebui sa fie indispensabila intr-un service sau intr-o vulcanizare, scopul ei este sa usureze munca angajatilor fara sa mai fie nevoie in multe cazuri de mai mult de un angajat pentru a monta si demonta anvelopele manual, acest proces necesitand mult timp. Timpul este foarte important pentru orice client indiferent de domeniul in care are nevoie sa-i fie prestate servicii.

Exista mai multe tipuri de aparate. Acestea pot fi actionate manual sau prin intermediul unui joystick . De asemenea exista aparate strict pentru jantat sau dejantat si aparate care pot realiza ambele actiuni. Preturile difera in functie de specificatiile aparatului si de marimea acestuia, insa calitatea este garantata de catre cei de la Elevatoare Auto la orice produs cumparat din magazinul lor.

Aparatele  dejantat de ultima generatie pot fi utilizate foarte usor cu ajutorul unui joystick de la distanta, acesta scuteste angajatii de munca fizica si obositoare si de asemenea ofera clientilor siguranta ca dejantarea este facuta cu precizie maxima si jantele nu sunt deteriorate, cum se poate intampla in cazul dejantarii manuale direct de catre angajat. Timpul scurt pentru realizarea procesului de dejantare reprezinta un alt avantaj puternic.

Un alt aspect pentru care aparatele comercialiate de cei de la Elevatoare auto sunt de cea mai buna calitate este ca sunt construite conform normelor europenen si dispun de certificate CE.

Pentru a vedea oferta completa a produselor accesati link-urile din cuvintele cheie de mai sus.

 

Previous Tot ce nu stiai despre Reprobable, un concept 100% romanesc care ne ofera lectii de viata!
Next Cand se poarta ceasul de mana?