De la sinteză la fotosinteză


Dacă revoluția industrială a transformat civilizația într-una a sintezei (chimice) în care plasticul a ajuns să dea numele unei epoci, revoluția ecologică pariază pe recuperarea înțelepciunii naturii drept cea mai performantă tehnologie. Motivele sunt ușor de înțeles și din ce în ce mai convingătoare, multă lume trecând de partea traiului cât mai natural. Dar un astfel de trai se poate dovedi destul de dificil, mai ale în mediile urbane în care efectele industrializării încă predomină. Pentru a înlesni o astfel de viață, MyORGANIC vine în sprijinul proiectului ecologist cu o gamă largă de detergenți bio.

 De ce detergenti bio?

Poate că da, poate că este destul de greu să trăiești eco 100% într-o societate modernă. Mai ales în spațiul public care își datorează morfologia și infrastructura tehnologiilor industriale și-n care preferințele individuale sunt destul de puternic contestate. Există însă posibilitatea de a deține controlul și de a vă organiza și gestiona spațiul de trai în conformitate cu propriile convingeri. Spațiul casnic este, poate, cel mai la îndemână spațiu pentru un astfel de proiect. Iar MyORGANIC îl susține, oferindu-ți toate produsele de îngrijire necesare. Toate bio, evident! Dacă vrei ca locuința ta să respire aer curat poți alege, cu încredere, produsele MyORGANIC care acoperă toate necesitățiile menajului. Și poate chiar mai mult. Căci întreținerea casei folosind detergenții ecologici de la MyORGANIC este, cu siguranță, cea mai înțeleaptă decizie dacă familia dumneavoastră se bucură și de prezența unui copil. Sau a mai multora. În acest caz, alegerea produselor naturale devine un must-have pentru siguranța celui mic. Crema de întreținere a mobilierului, balsamul de rufe vegetal, detartrantul ecologic, soluțiile pentru curățat podelele, soluții pentru spălat vasele, săpunuri, toate asigură un mediu sigur, proaspăt și primitor. Pentru adulți și copii deopotrivă. Iar pentru că un spațiu agreabil înseamnă mai mult decât igienă, MyORGANIC s-a gândit și la ambianța spațiului intim, adunând la un loc toate ingredientele necesare unei atmosfere relaxante.

Indiferent de preferințe, myorganic.ro se angajează să satisfacă toate gusturile. Lumânări parfumate din soia, spray bio de cameră cu efect antigripă, uleiuri esențiale, toate gândite pentru a transforma o locuință într-o casă. Adică într-un spațiu creat de tine, după exigențele și preferințele tale. Un spațiu în care să te simți deopotrivă relaxat, în siguranță și mulțumit și-n care să te poți bucura alături de cei dragi fără nicio reținere. Pentru că, de fapt, magazinul online de produse organice MyORGANIC asta urmărește: să îți transforme casa într-un sanctuar în care tu și toți cei apropiați să vă puteți bucura unii de alții, în deplină siguranță. Detergenții bio și produsele de întreținere ecologice aduc nu numai igiena în casa ta, ci și confortul, natura și relaxarea. Alege să îți transformi casa într-un mediu eco-friendly folosind resursele myorganic.ro pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de toate darurile pe care le aduce cu sine înțelepciunea naturii. Dar și pentru a construi, împreună, o lume mai bună, mai curată, mai puțin toxică în care viitorul să recupereze prospețimea naturii. Poți începe acest lucru din propria locuință, alegând produsele de curățenie și ambientale propuse de MyORGANIC. Susține-ți convingerile și fă parte din mișcarea ecologistă practicându-i înțelepciunea în cel mai intim mod, adică în propria locuință. Ai la dispoziție pentru acest lucru cel mai dedicat partener: myorganic.ro, un univers născut din fotosinteză!     

Previous Întrebări și răspunsuri Bucharest Start-up City
Next Cum se alege usor un amanet Bucuresti tinand cont de 4 aspecte