Cine ne ajuta sa vindem igienic


Intr-un magazine urias axat pe produse alimentare trebuie sa fie curatenie ca in farmacie. Ne place cand totul straluceste in jur, iar oamenii aleg cu drag produsele si nu se tem de nimic,  cu toate ca afara pot fi peste 38 de grade Celsius si roiuri de munte, in supermarketul nostru curatenie perfecta. La ora asta pietele sunt pline de albine si de viespe in zona fructelor. Oamenii fug de ele, oricat ar fi fructelede frumoase si oricat se spune ca sunt romanesti si aduse direct din gradina. Am fost si eu in piata de cateva ori si stiu cum cu o mana dai banii si iei marfa, in timp ce cu cealalta te aperi de albine. Pana acasa stai cu frica sa nu fie vreo insect in sacosa, sa iasa in masina cand conduci si sa te intepe. Noi am ales cea mai buna firma dezinsectie de aceea oamneii se plimba linistiti printre rafturi. Stau si ma gandesc de ce nu se intervine si in piete pentru indepartarea roiurilor intepatoare, fiindca printre cleintii aceia pot fi oameni sau copii alergici la intepatura de albine.

Am fost atrasi de preturi servicii ddd , dar si de calitatea si complexitatea acestora. Este esential sa nu avem insect, soareci si sobolani in magazine, dar in acelasi timp acestia sa lipseasca si din deposit si din parcare. Statiile de intoxicare montate si alimentate de catre Companiaddd.ro ca si intreaga activitate a profesionistilor firmei respective a facut din noi o unitate fara rozatoare si insect. Stiti ce inseamna asta? Oamenii nu se duc in alta partem ci vin in locul in care igiena este pastrata cu strasnicie, iar in spatiu de vanzare nu se afla nici macar un tantar minuscul.

Pe site exista un table cu preturile practicate, foarte mici raportate la calitatea si importanta serviciilor. Tarifele difera in functie de suprafata si de gradul de infestare, de aceea este recomandata o colaborare pe termen lung. Se intelege ca la noi gradul de infestare este zero si preventia tine parazitii departe, de aceea platim mai putin.

Oriunde v-ati afla: la firme, fabric, scoli, spitale, domicilii, chemati specialistii sa se ocupe de curatarea eficienta a spatiilor in care va desfasurati activitatea!

 

 

Previous Ceasuri de calitate pentru toate buzunarele
Next Doua masini electrice prezente la standul Kaufland E-Rally Team de la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia