Ceasurile, ce inventie frumoasa!


De cand ma stiu mi-au placut ceasurile, de toate tipurile, culorile si sub toate formele lui. M-au impresionat si oamenii care le poarta, oameni de toate tipurile, de la avocati de succes cu ceasurile lor scumpe, pana la oamenii de pe santier cu ceasurile lor care spun o poveste. Pentru ca da, toate ceasurile spun o poveste. Pana si al tau spune una, chiar daca zace prafuit pe masa din sufragerie, chiar si al meu chiar daca e purtat in fiecare zi. Avem ceasuri peste tot, suntem in conjurati de ele si asta nu le opreste sa ne spuna ca timpul trece.

Avem mii de ceasuri barbatesti si mii de ceasuri dama, ce mai la deal la vale am milioane, poate chiar miliarde de ceasuri. Am cautat chiar acum pe Google sa vad cate ceasuri sunt in lumea asta, dar nu am gasit nimic. Probabil doar pe mine ma preocupa numarul lor. Poate candva, cineva se va apuca sa le tina o evidenta, caci eu chiar sunt curioasa sa stiu cate sunt in lumea asta. Sau poate cineva stie si vrea sa imparta aceasta informatie si cu mine.

Avem ceasuri peste tot si le purtam pe fiecare in parte cum putem noi, iar ele ticaie fix asa cum pot ele, unele vesele fiindca abia au iesit la lumina zilei, iar altele mai trist caci timpul a trecut peste ele. Si cu toate astea ele ne spun poveste asa cum pot ele. Chiar daca bratara e un pic ciupita si cadranul un pic spart ceasul ticaie in continuare. Hai sa nu oprim ceasurile din ticait, sa nu le lasam sa zaca pline de praf pe raftul de sus din dormitor. Hai sa le purtam cu drag in fiecare si sa mai adaugam o pagina in povestea noastra si a lor. Caci tind sa cred ca si ceasurile au o poveste, una tacuta stiuta doar de ele.

Previous Pierdut in desert
Next Miababy lansează GrowAI - Inteligența artificială care ajută părinții la creșterea copilului