Cand se poarta ceasul de mana?


Ceasul de mana este un accesoriu vestimentar motiv pentru care acesta trebuie purtat doar in anumite conditii. Avand in vedere acest lucru, intrebarea aflata in titlul acestui articol sunt sigur ca se afla pe buzele multor persoane carora le place sa poarte ceasuri de mana. Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu de dat, si anume: ceasul de mana se poarta in orice situatie, indiferent de locul in care ne aflam sau de tinuta vestimentara pe care o purtam. Totusi, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa purtam acelasi model de ceas de mana indiferent de situatia in care ne aflam sau de tinuta vestimentara abordata ci trebuie ca ceasul de mana sa fie adaptat in functie de aceste doua criterii. Tinand cont de aceste doua criterii, iata care sunt cele mai importante modele ceasuri dama si ceasuri barbati pe care trebuie sa le detinem:

  • Ceasul de mana elegant este modelul de ceas de mana ce se poarta doar la evenimente speicale sau in mediul de afaceri.
  • Ceasul de mana casual este tipul de ceas de mana ce se poarta in timpul liber, atunci cand iesim in oras cu prietenii sau cand dorim sa avem o tinuta vestimentara foarte lejera.
  • Clasicul nu trebuie sa lipsasca din colectia de ceasuri de mana pentru ca acest model de ceas de mana va fi la moda foarte mult timp de acum incolo. Acest model de ceas de mana poate fi purtat cu succes in orice tinuta vestimentara sau in orice imprejurare ne-am afla pentru ca acesta este un model de ceas de mana versatil.
  • Ceasul de mana sport este ultimul model de ceas de mana pe care il mentionez in cadrul acestui articol si care din punctul meu de vedere nu trebuie sa lipseasca din colectia de ceasuri de mana mai ales in cazul in care esti o persoana pasionata de activitatile sportive.

In concluzie, ceasul de mana este accesoriul pe care il putem purta oricand cu conditia de al adapta la tinuta vestimentara purtata si la situatia in care urmeaza sa il purtam.

Previous E timpul pentru o schimbare!
Next Este mult mai simplu sa previi decat sa repari