7 beneficii aduse de un program after school


Un program after school de calitate poate transforma orele de după școală în timp de învățare productiv.   Aflați de ce alegerea unui program after school la o grădiniţă particulară din sectorul 1 este atât de importantă pentru copilul dumneavoastră.

  1. Grădiniţa este un loc care promovează învăţarea

Pentru mulți copii, grădinița poate fi prima lor experiență într-un cadru structurat cu profesori și grupuri de copii. Este o oportunitate de a învăța să împărtăşească, să urmeze instrucțiunile și să înceapă fundația pentru învățare care va avea loc la școală. Acest mediu îi ajută pe copiii mici să învețe să îşi facă prieteni și să se joace cu ceilalți copii.

  • Un program after school crează un sentiment de apartenență

Dacă programul after school nu este în apropierea grădiniţei, copiii pot cunoaște unii diferiți decât cei aflați la școală. Dacă locuiţi în sectorul 1 şi optaţi pentru o grădiniţă particulară sector 1, programul after school îi poate oferi copilului șansa de a se conecta cu copiii pe care deja îi cunoaşte.

  • Un mod sănătos pentru copii să se relaxeze

În zilele noastre, este destul de comun pentru copii se uite la televizor sau să aibă alte activităţi pe care tehnologia modernă le-o oferă. Un program after school aduce o mare diferență bunăstării fizice și mentale a copiilor. Mulți copii se simt mai relaxați după ce se angajează într-o activitate after school decât dacă ar merge direct de la grădiniţă acasă, au o șansă să se joace, să îşi facă prieteni și să învețe ceva nou.

  • Îi ajută să dezvolte abilități bune de lucru în echipă

Abilitățile de lucru în echipă reprezintă o abilitate importantă în viață, îmbunătățind încrederea copilului și capacitatea lor de angajare.

Încurajarea copilului să participe la un program after school la o grădiniţă particulară din sectorul 1 îl va ajuta să învețe cum să lucreze cu ceilalți de la o vârstă fragedă și să învețe abilitățile sociale importante.

  • Învăţarea printr-un mod distractiv

Unele programe after school oferă cursuri în domenii precum știința sau calculatoarele. În aceste sesiuni nu există teste și copiii pot lucra împreună în grupuri. Programele pot oferi, de asemenea, opțiuni artistice, care pot ajuta copiii să găsească noi interese.

  • Copiii se vor dezvolta din punct de vedere social

Participarea la un program after school va oferi copilului șansa de a-și face noi prieteni și de a comunica cu alți copii din afara școlii.

Ei vor învăța cum să acționeze în situații diferite, să joace mai corect și să se concentreze asupra muncii în echipă. Acest lucru îi va ajuta să le crească încrederea şi să fie mai siguri pe ei.

  • Beneficiază de atenţie specială

Programul after school la grădiniţa particulară Tărâmul Cunoașterii din sectorul 1 se desfăşoară în grupuri restrânse de copii, în funcție de vârstă (clasă), sub îndrumarea personalului specializat, o echipă de cadre didactice formată din profesori calificați. Acest program include preluarea copiilor de la școală, asigurarea mesei de prânz și a unei gustări de după-amiază, conform standardelor de calitate nutritivă, asistarea și sprijinirea copiilor în efectuarea temelor, aprofundarea cunoștințelor însușite, desfășurarea unor ateliere de creație și a unor opționale.

Previous Ce porti vara asta la birou - 5 idei de tinute fresh
Next Samsung sărbătorește primii 50 de ani de istorie cu lansarea Samsung QLED 2019 în România